HTML

Építkezni jó mulatság, vagy mégsem?

Friss topikok

Hogyan érdemes szakembert választani ha eljön a lakásfelújítás vagy az építkezés ideje

2013.07.05. 09:19 Lakásfelújító Feri

Hogyan lehet szakembert választani?

A szakember kérdése fokozottan fontos napjainkban, mert sok az önjelölt Mekk Mester a porondon, mivel az utánpótlás vagyis a szakmunkásképzés hazánkban teljességgel mondhatni megállt!

Fontosnak tartanám megemlíteni, hogy az internetes felhasználók, sokszor nem törődnek a szakmai leírásokkal egy honlapon, csak a csillogó képeket tekintik meg. Ez után pedig amikor műszaki problémája lép fel például egy rosszul elkészített hőszigetelésnél, vagy éppenséggel rosszul sikerült lehúzni a mesternek a térbetont mert a víz visszafelé folyik a ház felé, akkor kezdenek el kapkodni, de akkor már már csak a bontás, és a súlyos pénzekbe kerülő javítás marad hátra!

Kerüld a kontárokat!

Mielőtt végleges döntés születne a kivitelező vállalkozó személyéről, vagy a cégről, egy beszélgetést érdemes lefolytatni a potenciális jelölttel. Miért?

Itt lehetősége van Önnek elbeszélgetni a vállalkozóval, megismerni a személyiségét! Mivel nem mindegy kire bízza a lakásfelújítás vagy éppen a szobafestés munkálatait, kit enged a családja közelébe!

Az előleg kérdése!

82864.gif

Az előleg adását nem ajánlom, sőt... Először bizonyítani kell a vállalkozónak vagy a cégnek, hogy méltó az Ön bizalmára, a munkát el tudja végezni. Persze vannak olyan esetek, amikor be kell előlegezni nyílászárókat. Ilyenkor a nyílászárók vételárának az 50%-át kérik el a gyártók, megjegyezném, teljesen jogosan!

Más esetekben nem ajánlom az előleg átadását, sok ember nem tanul sajnos még a más kárán sem!


A szakember választás részleteit itt írtam le a linkre kattintva elolvashatja. Számos buktató is kísérheti az építkezését vagy a lakásfelújítását, erről itt olvashat: Az építkezés buktatói oldalunkon!

Minőségi munkavégzés, megfizethető árakon!     Lakásfelújítás1 Kft az Önök szolgálatában

Legyen partnere egy korrekt cégnek!

Várjuk közületek, társasházi közös képviselők jelentkezését is!

Mottónk:

Becsületes munkavégzés - Korrekt árakon!       0630-498-8712

 

Szólj hozzá!

Címkék: építkezés kőműves lakásfelújítás szobafestés hőszigetelés Munka Budapest ács és tetőfedő

A bejegyzés trackback címe:

https://lakasfelujitas-szobafestes-tippek-otletek-tanacsok.blog.hu/api/trackback/id/tr305381489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása