HTML

Építkezni jó mulatság, vagy mégsem?

Friss topikok

Hogyan lehet rossz egy lakásfelújítás?

2013.06.30. 16:34 Lakásfelújító Feri

Lakásfelújítás

Egy komplett vagy részleges lakásfelújítás lehet egy igazán kellemes érzés is, de számos esetben előfordulhat negatív élmény is. Rövid blogbejegyzésemmel erre szeretnék rámutatni. A lakásfelújításod előtt, először a megfelelő műszaki tartalomról bizonyosodj meg, mert ennek hiány sok kellemetlenséget okozhat!


Hidegburkolás Budapest.jpg

Hideg burkolás vagy csempézés előtt kérd ki szakember véleményét a ragasztók fajtáiról, melyiket hová tudjátok felhasználni! Fontos megemlíteni a burkolólapok vastagságát is. 8 milliméter alatti burkolólapot nem ajánlok megvenni senkinek. A burkolólapok anyagára és méretpontosságára is fordíts kellő figyelmet vásárlás előtt! Oldalunkon bemutatjuk neked a ragasztóhabarcsok fajtái, felhasználási területeiket. 

A nem megfelelően előkészített falfelület is okozhat meglepetéseket a gyakorlatlan mesterembereknek, vagy az önjelölt szobafestő szakembereknek. Egy rosszul előkészített fal gödrös marad, tele apró csíkokkal és lyukakkal. A nem megfelelő, vagyis a hiányos alapozás következménye lehet hogy a festésed nem lesz tartós, foltossá válhat a felület!

Megemlítem még bejegyzésemben a hőszigetelés alkalmával előforduló hibákat.

Nyári nagy melegben semmiképpen nem ajánlom a kivitelezést, viszont ha a kinti hőmérséklet 5 fok alá süllyed, szintén nem ajánlom a kivitelezés folytatását!


A hőszigetelési munkálatokat ha teheted tavasszal vagy ősszel végeztesd el a szakemberekkel. Anyagok fajtáiról bővebb leírást az oldalainkon találsz. http://www.lakasfelujitas1.hu

Légyen partnere egy korrekt cégnek, kérje kötelezettségmentes ajánlatunkat!

0630-498-8712

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: építkezés lakásfelújítás szobafestés hőszigetelés Munka Budapest tisztasági festés

A bejegyzés trackback címe:

https://lakasfelujitas-szobafestes-tippek-otletek-tanacsok.blog.hu/api/trackback/id/tr255384720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása