HTML

Építkezni jó mulatság, vagy mégsem?

Friss topikok

Építkezés és építőipari munkák, ki a legolcsóbb?

2013.06.27. 04:06 Lakásfelújító Feri

Építőpari szakember, vagy Olcsó János?

Számos esetben olcsóbb lehet a házilagos kivitelezés, de sokszor ürüm is keveredhet az örömbe. A nehéz anyagi helyzetnek köszönhetően, egyre kevesebb pénze jut a családoknak a lakásfelújítási vagy éppen a szobafestési munkálatokra, ilyenkor előtérbe helyezkedik az " Olcsó legyen " nézet. Ennek számos hátránya lehet, nézzünk meg belőle néhányat!


A legolcsóbb számlamentes kivitelezéssel ugyan a költségek 27%-át meg tudja spórolni, de ez törvénytelen.
Ez csak az egyik ok, amiért nem ajánljuk ezt a kivitelezési formát! A másik pedig az, hogy Ön nem kap számlát az elvégzett munkáról, ezzel lemond az Önt megillető általános garanciáról, az esetlegesen hibás munka kijavítási lehetőségéről, jogorvoslati lehetősége nem lesz!

Mi lehet ennek a következménye?

A szakszerűtlen és felelőtlen munkavégzés után, könnyen lehetnek az épületben tartószerkezeti hibák. Kimaradt vasalás, nem tömörített beton, vagy éppenséggel a lepattogó festés a falakról. Lehetne még sorolni az egyéb hiba lehetőségeket, de véleményem szerint Ön is találkozott már hanyag mesterrel. Egy kőműves mester is tévedhet a házépítésénél, vagy a lakásfelújítás rejtelmeiben el tud veszni, nem tartja be a technológiai sorrendet.

Egy szépen kivitelezett épület akár lehet az utca dísze

Egy pár szó a hőszigetelési munkálatokról.

Az egyre növekvő energia árak, megkövetelik a fokozott figyelmet a családoktól a megfelelő hőszigetelő rendszerek kiépítésére! A hőszigetelő anyag vastagsága minimálisan 8 cm legyen, mert ellenkező esetben csak kidobta a pénzét!

Szólj hozzá!

Címkék: építkezés kőműves lakásfelújítás szobafestés hőszigetelés bádogos Munka Budapest ács és tetőfedő

A bejegyzés trackback címe:

https://lakasfelujitas-szobafestes-tippek-otletek-tanacsok.blog.hu/api/trackback/id/tr905379986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása